Wieberta Trof

Wieberta Trof

In 1999 ben ik begonnen als salestrainer en vervolgens heb ik me vanaf 2007 gespecialiseerd in persoonlijk leiderschap binnen Moving Performance. Dit vanuit mijn overtuiging ‘mensen die meer plezier hebben presteren beter.’

Zelf word ik als (potentiële) klant het liefst geholpen door een medewerker (of collega) die geïnteresseerd is in mijn behoefte en plezier heeft in wat hij doet. Daardoor krijg ik vertrouwen dat deze medewerker gemotiveerd is om mij te helpen en zijn best doet. Mocht er vervolgens een foutje of vergissing plaatsvinden, dan beschouw ik dat als menselijk. Ik heb er weinig vertrouwen in dat een medewerker zijn best gaat doen als zijn houding het tegenovergestelde uitstraalt.

Wat ik zo jammer vind aan situaties waarin geen sprake is van interesse (verbinding) en plezier is de verspilling van tijd, geld en energie. Geen van de partijen wordt er beter van.

Dat is precies waar ik het verschil wil maken!

Organisaties ondersteunen waarin mensen in verbinding staan met zichzelf, hun talenten en kwaliteiten gebruiken, zichzelf daarin willen ontwikkelen, verschil maken, verantwoordelijkheid nemen, fouten durven te maken én in verbinding staan met hun omgeving. Organisaties ondersteunen om een cultuur van openheid te creëren waardoor vertrouwen groeit, zowel van medewerkers als van klanten. Bedenk eens welke energie vrijkomt als we écht met elkaar in verbinding staan en elkaar vertrouwen? Wat zal dit doen met de effectiviteit, creativiteit en verspilling? Om een bijdrage te mogen leveren aan dit proces, waarbij de kracht en potentie van mensen zichtbaar worden ervaar ik iedere keer weer als een feestje.

Mijn persoonlijk mission statement

Ik ben een open, eerlijk, zelfstandig, energiek en nieuwsgierig persoon. Uit de dingen die ik doe en mijn omgeving (vooral mijn contacten met diverse mensen) haal ik inspiratie om mezelf continu te ontwikkelen. Met vertrouwen, respect, optimisme, bevlogenheid en waardering benader ik anderen, waarmee ik een veilige en motiverende omgeving creëer waarin verbinding ontstaat.