Impressie

Impressie

De afwisseling in het programma is erg fijn; theorie, modellen, oefeningen, praktische tools, directe feedback én gelegenheid om te reflecteren zodat ik de inzichten op me in kan laten werken. Zo heeft onder andere paard Leo tijdens de paardenworkshop een diepe indruk op me gemaakt. Paard Leo oordeelt niet, maar legt in zijn gedrag haarfijn patronen van mijn handelen bloot, zowel de effectieve als ineffectieve patronen.
Ik leer mezelf beter kennen en dat zorgt ervoor dat ik mezelf als persoon beter kan inzetten waardoor ik minder energie gebruik. Het programma heeft mij gespiegeld en nog meer bevestigd dat ik zelf de regie moet pakken. Ondanks de drukke en snel veranderende omgeving acteer ik bewuster en dat levert me rust en balans op.

Altijd maar onrust in mijn hoofd, steeds bezig met de volgende stap…. zo begon ik aan deze training. Ik heb niet alleen geleerd om grip te krijgen op mijn eigen mindset, maar ook om invloed uit te oefenen op mijn gedrag.

Met deze focus krijg ik
meer gedaan
met minder energie.

Ik vind het vanuit mijn bescheidenheid lastig om in bepaalde overleggen mezelf te profileren, maar het voelt ook niet goed om onzichtbaar te blijven. Dankzij praktische tools uit de training kan ik dichtbij mezelf blijven én mezelf zichtbaar maken. Erg leuk, dat mijn collega’s mijn veranderende houding hebben opgemerkt en de manier hoe ik mijn inbreng lever waarderen.