Referenties

Referenties

Wat opdrachtgevers zeggen…

Wieberta Trof met het programma Persoonlijk Leiderschap onderscheidt zich van andere aanbieders door de gedrevenheid om resultaten te realiseren op een duurzame manier. De resultaten zijn zichtbaar in hoe mensen hun werk uitvoeren. Zij profiteren er in hun werk maar ook privé van. Op een bevlogen en vakkundige wijze wordt sturing gegeven aan het individuele en groepsproces tijdens de trainingen. Sinds 2015 hebben we Persoonlijk Leiderschap opgenomen in onze interne academie. Deze training 'verkoopt' zichzelf doordat deelnemers hun collega's enthousiasmeren.

Harmke Tack - Deventer School van gemeente Deventer

We zijn er trots op dat we het programma Persoonlijk Leiderschap van Wieberta in onze academie hebben opgenomen. Medewerkers die hebben deelgenomen aan de training ervaren dit programma als zeer waardevol en enthousiasmeren hun collega’s. Daarnaast draagt dit programma bij aan wat onze organisatie ‘buiten’ wil bereiken ‘binnen’ op orde te krijgen.
Jannet Koster - YourGoals van gemeente Breda

Het programma Persoonlijk Leiderschap van Wieberta hebben we opgenomen in onze academie om de mobiliteit en talentontwikkeling binnen onze organisatie te stimuleren.  Medewerkers die de training hebben gevolgd voeren met hernieuwde energie, bevlogenheid en betrokkenheid hun functie uit. Ze durven gemakkelijker buiten de kaders van hun eigen functie en afdeling te treden, waardoor er nieuwe verbindingen en een betere samenwerking is ontstaan.
Nancy van der Drift – Westlandse School van gemeente Westland

Ons team heeft een maatwerk programma leiderschap gevolgd om onszelf beter te profileren in onze organisatie. Tegen het einde van het traject kregen we te maken met noodzakelijk krimp waarbij we onze taken met 30% minder handjes moesten gaan uitvoeren. Doordat het trainingstraject zo significant heeft bijgedragen aan de kracht en effectiviteit op persoonlijk en op team niveau bleken we in staat om meer te doen met minder middelen.
Johanna van der Keur van Alphaplan

Moving Performance heeft mij en mijn team met behulp van een maatwerktraining leiderschap enorm geholpen in de professionalisering van onze afdeling. De communicatie is verbeterd, het team handelt pro actief in plaats van reactief, medewerkers nemen hun eigen verantwoordelijkheid in plaats van de ‘schuld’ bij anderen neer te leggen en zijn oplossingsgericht. Naast de enorme individuele ontwikkeling heeft de training ertoe geleid dat wantrouwen heeft plaatsgemaakt voor onderling vertrouwen binnen het team.
Evert van de Berg – manager ICT ROC Leiden


Wat deelnemers zeggen….

De afgelopen maanden heb ik training gehad van Rob. Ik kijk met plezier terug op de training! Rob is als trainer in staat om een inhoudelijke training op een persoonlijke en betrokken manier te geven. Theorie en praktijk weet Rob goed te combineren. Door de spiegel die Rob mij voorgehouden heeft, heb ik mijn leerdoelen kunnen omzetten naar concrete praktijkacties. Waar ik in mijn dagelijkse werk veel profijt van heb!
Jasmijn Lankwaarden

Ik sta meer in mijn eigen kracht, ik maak vaker bewuste keuzes, ik handel meer pro actief. Hierdoor heb ik het gevoel beter in balans te zijn. En dat ik de goede dingen doe!
Renate Kerckhoffs – gemeente Breda

Verbetering van effectiviteit, samenwerking en vertrouwen, omdat we opener naar elkaar zijn.
Jarno Warners – Autosport Tepper

De training is naar mijn mening met hart en ziel aan ons gegeven, waarmee Wieberta enerzijds het voorbeeld geeft van wat ze verkondigt en anderzijds enorme effecten realiseert.
Melike Simsek - gemeente Breda

Rob is een trainer die de dynamiek van een groep goed aanvoelt en deze door zijn kennis, vaardigheden en enthousiasme weet te sturen en begeleiden.
Aan de hand van tips en korte oefeningen, houdt hij de trainingen pragmatisch en actief voor de deelnemers. Al met al een fijne, enthousiaste trainer waarvan je veel kunt opsteken.
B.S.

Ik weet verwachtingen beter te managen.
Cindy van Maren - Alphaplan

Door ‘nee’ te zeggen tegen een aantal zaken geeft mij focus om me in te zetten voor zaken waar ik volmondig ‘ja’ tegen zeg, zaken die ertoe doen.
Harold van den Broek – gemeente Breda

Mijn zelfvertrouwen is toegenomen waardoor ik onder andere confrontaties durf aan te gaan.
Joyce Simons – gemeente Westland

Rob is een buitengewoon prettige en professionele trainer. Met de juiste mix (rust, actie, humor en zakelijkheid) benadert hij de groep en mij persoonlijk. Ik beveel Rob graag aan!
Nicole Barten - Rayonmanager

Ik ben verantwoordelijk voor de keuzes die ik maak en daarmee voor de vormgeving van mijn leven en werk.
William de Blok - gemeente Westland

Ik heb zaken weten los te laten, waardoor ik minder stress ervaar.
Karina Putter – gemeente Westland

De leiderschapstraining biedt zelfreflectie en manieren om in werk en privé keuzes te maken die je echt wilt.
Mine Cekic – gemeente Deventer