Rob Westgeest

Rob Westgeest

Van 1996 tot 2006 heb ik verschillende commerciële en leidinggevende functies bij KPN vervuld. Vervolgens heb ik 10 jaar bij Krauthammer als Senior Consultant gewerkt. Hier gaf ik leiderschaps- en verkoop trainingen in binnen- en buitenland. Sinds 2017 ben ik werkzaam als trainer/coach bij Moving Performance.

Bij Moving Performance doe ik precies waar mijn hart ligt: (persoonlijk) leiderschap binnen organisaties helpen ontwikkelen, ‘van functioneren naar floreren’ is hierin mijn motto. Deelnemers waarderen mij om de manier waarop ik hen help met hun gedragsverandering; met humor maar direct en eisend indien nodig, met daarbij altijd oog voor het individu.

Klanten waarderen mijn gedegenheid en doelgerichtheid.

In mijn vrije tijd ben ik een fervent hardloper en ik houd van het strand. Hier ben ik dan ook vaak te vinden om met de hond te wandelen of mijn tijd te besteden aan een andere grote passie: golf surfen. Daarnaast speel ik graag gitaar. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het hier meer om enthousiasme dan talent gaat.

Mijn persoonlijk mission statement

Ik ben een energiek, humorvol en gedisciplineerd persoon. Met een mix van tolerantie, het bieden van veiligheid en mensen “de andere kant van de medaille te laten zien”, help ik mensen verder in hun ontwikkeling of een vraag waar ze mee worstelen. Ik doe dat graag omdat ik energie krijg van mensen die genieten van wat ze doen en dat iedereen gun.