Berdine Segers

Berdine Segers

Acteren in trainingen en coachingstrajecten
Hoe vaker je een lastig gesprek goed voorbereidt en oefent hoe minder je er tegenop ziet om het te doen. De voorbereiding kan je doen door theorie en uitleg van gespreksmodellen. Het oefenen kan je het beste doen met een professionele trainingsacteur. Ik ben opgeleid om je deskundig tegenspel en kwalitatief goede feedback te geven waardoor je meteen ervaart hoe je over komt. Spannend....ja, leerzaam....zeer zeker !!!
Van jongs af aan heb ik me voor communicatie geïnteresseerd. In eerste instantie door een opleiding in de welzijnssector en acteren te kiezen. Na een korte acteercarrière heb ik een post hbo-opleidingstraject voor trainingsacteren gevolgd. Ik werk sinds 2001 met veel plezier in diverse trainingen en assessments en bij diverse beroepsgroepen. Ik zie mezelf als 'levend oefenmateriaal'.

De termen 'praktisch, enthousiast, persoonlijk en humorvol' passen volledig bij mijn karakter en hoe ik in het werk en het leven sta. Graag laat ik je samen met Rob en Wieberta ontdekken waar je talenten en blinde vlekken zitten.